Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στο τελευταίο αντίο του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Θλίψη στο τελευταίο αντίο του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού

Κηδεία Βοσκόπουλου: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο του ανεπανάληπτου «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλου.

Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών.

Ο τραγουδιστής την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν. Έτσι του έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία πως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον «πρόδωσε» και «έφυγε» από ανακοπή.

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου σίγησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη στους οικείους του, στους φίλους και θαυμαστές του.

Το ελληνικό τραγούδι αποχαιρετά σήμερα, 21 Ιουλίου τον σπουδαίο ερμηνευτή.

Αυτή την ώρα, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον «άρχοντα» Τόλη Βοσκόπουλο.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου γίνεται τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε λαϊκό προσκύνημα και από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 η σορός του βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του και οι φίλοι του είχαν τη δυνατότητα να του πουν το τελευταίο αντίο και στη συνέχεια εψάλει η νεκρώσιμη ακολουθία

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, γι' αυτό η κηδεία γίνεται μόνο με την οικογένειά του και ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιες υγείας στην κηδεία του τραγουδιστή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κηδεία του "ανεπανάληπτου πρίγκιπα" του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλου, που τις επιτυχίες του θα τις τραγουδούν γενιές και γενιές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved