Τόλης Βοσκόπουλος: H περιουσία του τραγουδιστή και οι κληρονόμοι του
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: H περιουσία του τραγουδιστή και οι κληρονόμοι του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε την Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών και σκόρπισε σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

Ο τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του, στις 26 Ιουλίου.

Σήμερα 21 Ιουλίου και στις 15:00 το μεσημέρι είναι η κηδεία του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα.

Παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο. Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η σύζυγός του και η κόρη του.

Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved