Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Άντζελα Γκερέκου -  Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Άντζελα Γκερέκου - Σταματά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλου σίγησε 19 Ιουλίου λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου είναι συντετριμμένη από την απώλειά του.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη, αφού μαζί με την κόρη της, Μαρία περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της.

Η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά.

Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει...

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

Λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, και από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του θα έχει τη δυνατότητα να του πει το τελευταίο αντίο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved