Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η πρώτη φώτο της εγκυμονούσας γυναίκας του με μπικίνι
Showbiz

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η πρώτη φώτο της εγκυμονούσας γυναίκας του με μπικίνι

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και μας έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του. 

Ο ηθοποιός τον οποίο λατρέψαμε μέσα από τη σειρά Το Καφέ της Χαράς, είναι έτοιμος να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του μωρό αφού η σύζυγός του είναι έγκυος και σε λίγες μέρες γεννά!

Την χαρμόσυνη είδηση τη είχε ανακοινώσει στο Πρωινό, λέγοντας: «Θα σας δώσω και μια είδηση τώρα, μιας που τα λέμε όλα. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι», αφήνοντας άφωνους τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ακόμη δεν τον έχω συνειδητοποιήσει. Το βάλαμε μπροστά και ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά και όλα ρέουν καλά», είχε τονίσει.

Και είχε αποκαλύψει: «Περιμένουμε κοριτσάκι. Δεν με αγχώνει καθόλου, έχω μια γλυκιά χαρά γιατί νιώθω πολύ κατασταλαγμένος».

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς κοριτσιού και όχι αγοριού: “Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη σύντροφό του Δέσποινα Μαραγκουδάκη από το 2009 και αποφάσισαν να παντρευτούν το 2017 και μέσα στον Αύγουστο θα ολοκληρωθεί η ευτυχία τους με τον ερχομό του μωρού τους.

Δείτε πρώτη φορά τη γυναίκα του με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Εμείς να ευχηθούμε στην Δέσποινα με έναν πόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved