Τόλης Βοσκόπουλος: Το «αγκάθι» που τον πλήγωσε και δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Το «αγκάθι» που τον πλήγωσε και δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του

Ένα «αγκάθι» είχε ανοίξει βαθιά πληγή στην ψυχή του σπουδαίου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου.

Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών νοσηλευόταν από τις 10 Μαΐου στο 251 Γενικό́ Νοσοκομείο Αεροπορίας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Στις 12 Ιουλίου εισήχθη στην εντατική και πέθανε από ανακοπής καρδιάς.

Η φωνή του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου σίγησε στις 19 Ιουλίου και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής είχε ένα κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ένα «αγκάθι» στην καρδιά εδώ και χρόνια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Αυτό, δεν ήταν άλλο από τη βιογραφία που κυκλοφόρησαν η αδελφή του, Παναγιώτα Βοσκοπούλου και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Χωρίς την έγκρισή μου» είναι ο τίτλος της βιογραφίας.

Το εν λόγω βιβλίο πίκρανε τον «πρίγκιπα» του λαϊκού πενταγράμμου σε τέτοιο βαθμό, που έφτασε στο σημείο να ακολουθήσει τη νομική οδό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί άρον άρον από τα ράφια των βιβλιοπωλείων κι έτσι η ύπαρξή του να είναι άγνωστη στην πλειονότητα των Ελλήνων.

Ακόμα κι όταν τα χρόνια πέρασαν, εκείνος ήταν βαθιά πληγωμένος και δε μπορούσε να πιστέψει πως οι δικοί του άνθρωπο αποφάσισαν να στραφούν στην ουσία εναντίον του.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, 21 Ιουλίου είναι η κηδεία του και η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved