Κατερίνα Γερονικολού: Είσαι έτοιμος να τα χάσεις με τις φώτο της με μπικίνι;
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Είσαι έτοιμος να τα χάσεις με τις φώτο της με μπικίνι;

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει κορμί «άγαλμα» και οι φωτογραφίες της με μπικίνι είναι όνειρο! 

Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις διακοπές της στα Σύβοτα με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και η ηθοποιός απόλαυσε τις βουτιές της σε καταπράσινα νερά και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις βουτιές της.

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες στο instagram ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. «Βρήκα τον παράδεισο», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της και εμείς «μείναμε με το στόμα ανοιχτό» αφού η ηθοποιός διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναφέρει για το σώμα της και πώς διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της με μπικίνι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved