Κηδεία Βοσκόπουλου: Συγκλονιστική στιγμή! Το χάδι της Γκερέκου στη φώτο του Τόλη Βοσκόπουλου
Showbiz

Κηδεία Βοσκόπουλου: Συγκλονιστική στιγμή! Το χάδι της Γκερέκου στη φώτο του Τόλη Βοσκόπουλου

Κηδεία Βοσκόπουλου: Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο με… ένα τρυφερό χάδι.

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου από την απώλειά του.

Η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη, αφού μαζί με την κόρη της, Μαρία περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας συνεχώς το χέρι της κόρης της από την οποία παίρνει δύναμη, η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον άνθρωπό της, τον "ανεπανάληπτο πρίγκιπα" του ελληνικού πενταγράμμου.

Η στιγμή που χαδεύει την φωτογραφία του συζύγου της λίγο πριν η σορός του οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία είναι συγκλονιστική.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τόλης και η Άντζελα γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει να τραγουδά στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπέρασε τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπε όλο νόημα: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Έτσι ξεκίνησε ένας έρωτας που άφησε εποχή. Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο. Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία τους συνόδευε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις τους.

Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε σήμερα, 21 Ιουλίου τον άνθρωπό της, τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που χαϊδεύει τη φωτογραφία του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved