Μιμή Ντενίση: Με μίνι black dress! «Χωρίς χτενίσματα, μακιγιάζ και ντυσίματα» - Αγνώριστη η ηθοποιός
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Με μίνι black dress! «Χωρίς χτενίσματα, μακιγιάζ και ντυσίματα» - Αγνώριστη η ηθοποιός

Στα 68 της χρόνια η Μιμή Ντενίση, ποζάρει σαν έφηβη και εντυπωσιάζει!

Αυτό το διάστημα η σπουδαία ηθοποιός είναι σε πυρετώδη προετοιμασία για τη ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Μέσα από αυτή τη φωτογραφία η Μιμή Ντενίση, ενημέρωσε τους followers της πως έκανε ένα μικρό διάλειμμα και πόζαρε όπως δεν την έχεις ξαναδεί.

Με μίνι black φόρεμα και χωρίς μακιγιάζ, χαμογελά και είναι αγνώριστη!

«Μια μικρή ξεκούραση ανάμεσα στα γυρίσματα της Μυτιλήνης κ της Αθήνας!!?χωρίς Χτενίσματα μακιγιάζ κ ντυσίματα!! Αυτό που μου λείπει περισσότερο. Η φύση κ η ανεμελιά!! Αλλά από αύριο επιστροφή στο γύρισμα!!! Με πάθος!!» έγραψε η ίδια στη φωτογραφία και έγινε χαμός από like και σχόλια.

Δες τη φωτογραφία στη gallery


Σχετικά με την ταινία πρόκειται για μια φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή με ελληνική υπογραφή και βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. Μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που τιμά τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που φιλοδοξεί να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια. Όλοι οι χώροι θα διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής. Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved