Ηλίας Μπόγδανος: Τέλος η περιπέτεια με τον κορονοϊό! Επέστρεψε σπίτι του και δες την πρώτη φωτό
Showbiz

Ηλίας Μπόγδανος: Τέλος η περιπέτεια με τον κορονοϊό! Επέστρεψε σπίτι του και δες την πρώτη φωτό

Μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο φιναλίστ του φετινού Survivor, μόλις λίγες μέρες μετά τον τελικό νόσησε από κορονοϊό ο οποίος όμως τον "γονάτισε" καθώς τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πολύ έντονα.

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτσι αναγκάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να αναρρώνει.

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.», είχε γράψει ο ίδιος ενημερώνοντας τους followers του για την κατάσταση της υγείας του ενώ μέσα από ένα βίντεο του από το νοσοκομείο είχε πει:

«Καλησπέρα σε όλους! Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου. Είναι και τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε. Μου δίνει φοβερή δύναμη και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς.», είχε πει στο βίντεο του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (21-07) ο Ηλίας ενημέρωσε τους followers τους πως μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του.

Πόζαρε χαμογελαστός κι έγραψε στη λεζάντα: «Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε».

Δες τη φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved