Χρύσπα: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την αποκάλυψη ότι έχασε δέκα κιλά μέσα στην καραντίνα
Showbiz

Χρύσπα: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την αποκάλυψη ότι έχασε δέκα κιλά μέσα στην καραντίνα

Μετά την αποκάλυψη της ότι μέσα στην καραντίνα έχασε δέκα ολόκληρα κιλά, η Χρύσπα πόσταρε φωτογραφία με το μπικίνι της.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21-07) μέσα από την εκπομπή Alpha
Παντού, η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της στην Αίγινα, εκεί οπού εγκαταστάθηκε λόγω της πανδημίας.

Η ίδια μάλιστα είπε πως έτσι είχε την ευκαιρία να χορτάσει τους δικούς της ανθρώπους, γεγονός που σπάνια συνέβαινε όταν ήταν στην Αθήνα. Πέρασε λοιπόν όλη την καραντίνα στο νησί της και μάλιστα με τα μαγειρευτά φαγητά της μαμάς της και με σαλάτες με ντόπια προϊόντα κατάφερε να χάσει δέκα κιλά.

Λίγες ώρες αργότερα η ίδια ανέβασε από την παραλία φωτογραφία με μαγιό και πράγματι όπως θα δεις και στη gallery η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανέστατη!

Η Χρύσπα κατά το παρελθόν είχε μιλήσει για τη «μάχη» της με τα κιλά.

«Έχω υπάρξει 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Ιδιαίτερα σε περιόδους που δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν, είχα πολύ άστατο ύπνο. Μέχρι και σήμερα, βάζω και βγάζω κιλά. Έχω κάνει πάρα πολύ ακραίες δίαιτες που είναι καταστροφικές για τον οργανισμό. Το έχω πληρώσει αυτό με θέματα υγείας. Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι. Εκεί είναι που κατάλαβα ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον οργανισμό σου. Επαναπαυόμουν, γιατί έβλεπα μια απότομη απώλεια βάρους και μετά έλεγα ότι μπορώ να φάω. Κι αυτό γινόταν αρκετά συχνά.

Είχα βουλιμικά επεισόδια στο παρελθόν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να έχω δημιουργήσει διάφορα στον εαυτό μου, όπως με τον θυρεοειδή. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω ακρότητες όσον αφορά τη διατροφή μου και παράλληλα γυμνάζομαι. Εγώ ήμουν πάντα εντάξει με τα κιλά μου. Οι γύρω μου ήταν που με πίεζαν και έφτανα σε ακραίες καταστάσεις. Τώρα ό,τι και να μου πουν δεν επηρεάζομαι, γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved