Η Ελένη κάνει τις διακοπές της κι εμείς μετράμε τα μαγιό της – Όλα ξεχωριστά και για κάθε ηλικία
Showbiz

Η Ελένη κάνει τις διακοπές της κι εμείς μετράμε τα μαγιό της – Όλα ξεχωριστά και για κάθε ηλικία

Αμέτρητα τα μαγιό της Ελένης Μενεγάκη, όμως κρατήσαμε τα καλύτερα.

Δηλαδή για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς όποιο μαγιό κι αν φορέσει η Ελένη πάνω της δείχνει ένα θαύμα. Η αγαπημένη της εποχή είναι αδιαμφισβήτητα το καλοκαίρι.

Είναι η εποχή οπού απελευθερώνεται, περνά τις πιο μαγικές στιγμές της στην Άνδρο και φυσικά απολαμβάνει το μπάνιο στη θάλασσα που λατρεύει.

Κι επειδή μιλάμε για την Ελένη, δεν θα μπορούσε να μην έχει στιλ ακόμη και στην παραλία.

Μπορεί μόνο με το μαγιό της κι ένα καφτάνι να κάνει μαγευτικές εμφανίσεις.

Στις τοπ επιλογές της είναι τα μπικίνι και πώς όχι, αφού διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα. Θα τη δεις με χρωματιστά μπικίνι, μονόχρωμα, με animal print μοτίβο, μικροσκοπικά και όλα, όπως θα δεις και στη gallery είναι και κάθε ηλικία.

Στα 51 της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη προσέχει τη διατροφή της, αλλά δεν ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που κάνουν δίαιτες στέρησης, προτιμά διατροφή αποτοξίνωσης, ιδίως όταν διαπιστώνει πως έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Δεν φτάνει βέβαια μόνο αυτό αφού και με ένα 30λέπτο πρόγραμμα άσκησης έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Συνήθως όταν βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής περιορίζει τα μακαρόνια, τα οποία λατρεύει, αυξάνει τις σαλάτες και τα όσπρια ενώ τρώει περισσότερο ψάρι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στις ατέλειες που έχει στο σώμα της! Όπως όλες οι γυναίκες έχει κυτταρίτιδα και το είχε πει και μέσα από την εκπομπή της με έναν υπέροχο τρόπο: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved