Ασλανίδου: Μας τρέλανε – Τα looks με crop tops και μαγιό αποδεικνύουν πως έχει την απόλυτη σιλουέτα
Showbiz

Ασλανίδου: Μας τρέλανε – Τα looks με crop tops και μαγιό αποδεικνύουν πως έχει την απόλυτη σιλουέτα

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή της Μελίνας Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή από το 2000 και αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι πως μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει ριζικά τόσο το στυλ και την εμφάνισή της.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μεγαλώνει αφού έχει βρει και το μυστικό να ομορφαίνει μεγαλώνοντας.

Θες οι πειραματισμοί στα μαλλιά της που πλέον έχει βρει το ιδανικό χρώμα και στιλ, θες το γεγονός ότι έχει αδυνατίσει και πλέον επιλέγει ό,τι της αρέσει, το σίγουρο είναι πως η Μελίνα Ασλανίδου, συζητιέται και μάλιστα πολύ μετά από κάθε νέα ανάρτηση που κάνει στο Instagram της.

Η Μελίνα έχει καταφέρει μέσα σε όλο αυτό το διάστημα να αλλάξει θεαματικά το κορμί της.

Με γυμναστική, πρόγραμμα και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την «ενοχλούσαν» και πλέον έχει την ιδανική σιλουέτα.

Δες την στη gallery με crop tops και μαγιό αποδεικνύουν πως έχει την απόλυτη σιλουέτα

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.


Για την εικόνα της έχουν κατά καιρούς ακουστεί και γραφτεί διάφορα κι εκείνη ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει.

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής», ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved