Νίκος Ξανθόπουλος: Η «επίθεση» της ανιψιάς του στο facebook για τον «άγνωστο» γιο του
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος: Η «επίθεση» της ανιψιάς του στο facebook για τον «άγνωστο» γιο του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος δέχθηκε «επίθεση» από την ανιψιά του στο facebook.

O ηθοποιός έχει προσωπική σελίδα στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες του και μας δείχνει πως περνά με τη σύζυγό του.

Όπως είναι γνωστό, ο 87χρονος ηθοποιός ζει με τη γυναίκα του Ερυφίλη σε ένα κτήμα στην Παιανία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και έχουν και εγγόνια.

Όμως αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι ο ηθοποιός έχει κάνει έναν πρώτο γάμο με την ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησαν έναν γιο και στη συνέχεια παντρεύτηκε την Ερυφίλη με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Τι συνέβη λοιπόν και η ανιψιά του τού «επιτέθηκε»;

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε η ανιψιά του.

Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου.. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης»!

Και τότε η ανιψιά του έγραψε: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Και ο ηθοποιός απάντησε «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

Δείτε τον διάλογό τους παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved