Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της, Κατερίνα την έχει ξετρελάνει – Δείτε τα τρυφερά βίντεο και θα λιώσετε!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της, Κατερίνα την έχει ξετρελάνει – Δείτε τα τρυφερά βίντεο και θα λιώσετε!

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την κόρη της και δημοσιεύει υπέροχα, τρυφερά βίντεο με την μικρή στο σπίτι!

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, η οποία την έχει ξετρελάνει και στη συνέχεια ακόμα ένα όπου η γλυκιά μανούλα αποκαλύπτει ότι μπορεί η μικρούλα να γκρινιάζει τη νύχτα αλλά περιμένει πως και πως να ξημερώνει γιατί έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, καθώς απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους.

Στις πρώτες δηλώσεις της για αυτό το θαύμα της ζωής που έζησε αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα τώρα που έχει αφοσιωθεί στο νεογέννητο μωρό της μίλησε με την ευτυχία να φανερώνεται σε κάθε λέξη.

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» είπε όμως ήξερε πως ό,τι και να γινόταν είχε δίπλα της τον άντρα της ζωής της.

Δεν έκρυψε όμως κατά τη διαδικασία είχε άγχος καθώς αποκάλυψε: «Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι τρεις πρώτες μέρες μετά την καισαρική είναι πολύ δύσκολες, πονάς, παίρνεις παυσίπονα, δεν το χαίρεσαι πάρα πολύ. Όταν έρχεσαι στο σπίτι, όμως, πλημμυρίζεις από συναισθήματα. Και ο Στέλιος τώρα τη βλέπει και λιώνει, την κοιτάζει με τις ώρες».

Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα και θα λιώσετε και εσείς!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved