Γενέθλια για τον Φοίβο Βουτσά - Η πρώτη φώτο του με τον μπαμπά του, τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά
Showbiz

Γενέθλια για τον Φοίβο Βουτσά - Η πρώτη φώτο του με τον μπαμπά του, τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά

Ο Φοίβος Βουτσάς έχει γενέθλια σήμερα, 22 Ιουλίου. Ο γιος του αξέχαστου Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού γίνεται πέντε χρονών.

Η Αλίκη Κατσαβού ευχήθηκε δημόσια στον μοναχογιό της «χρόνια πολλά» δημοσιεύοντας ένα τρυφερό μήνυμα και πόσταρε φωτογραφία τον Κώστα Βουτσά να κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο τότε Φοίβο.

Μαλιστα η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε ότι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον γιο του.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Όμορφο μου, τρυφερό παιδί χρόνια πολλά! Ας είναι η ζωή σου πάντα προς το φως! Σε αγαπώ! Πριν 5 χρόνια ήρθες στον κόσμο για να μας γεμίσεις χαρά! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου με τον μπαμπά κι είχες μόλις γεννηθεί!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι είχε αποκαλύψει ποια ήταν πιο δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο μικρός Φοίβος μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά και είχε αναφέρει:

"Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι, κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του. Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή πορεία και εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος. Σε δυο μήνες ο Φοίβος θα γίνει 5 χρονών. Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε τη Μεγάλη Παρασκευή που πήγαμε στο νεκροταφείο αν εδώ είναι ο Κώστας. Του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε"!

Η Αλίκη Κατσαβού λοιπόν σήμερα, 22 ΙΟυλίου με αφορμή τα φετινά γενέθλια του μικρού της Φοίβου δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία με τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά να κρατά πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον γιο τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved