Μαρία Μενούνος: Δεύτερη απώλεια μετά το θάνατό της μαμάς της – Το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Δεύτερη απώλεια μετά το θάνατό της μαμάς της – Το συγκινητικό μήνυμα

Μια ακόμη δύσκολη στιγμή κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Μαρία Μενούνος δυο σχεδόν μήνες μετά την απώλεια της μαμάς της.

Το δυσάρεστο νέο μοιράστηκε η ίδια με τους followers της ανακοινώνοντας την απώλεια του αγαπημένου σκυλάκου της μαμάς της, ο οποίος ήταν μια παρηγοριά για την παρουσιάστρια.

Η ίδια μάλιστα έγραψε πως ο μπαμπάς της είναι συντετριμμένος από αυτή την απώλεια.

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Το πολυαγαπημένο σκυλάκι της μαμάς και του μπαμπά, ο Beethoven, έφυγε από τη ζωή. Όταν πήγα σπίτι την επόμενη μέρα, ήξερα ότι δεν ήταν καλά. Πάντα μου έλεγε με τα μάτια του ότι χρειάζεται βοήθεια. Το ήξερα. Ήμουν που ήμουν τόσο λυπημένη που πήγαινα σπίτι και για πρώτη φορά ήξερα ότι εκεί δεν θα βρω τη μαμά μου, μετά είδα και το μωρό της σε αυτήν την κατάσταση και έγινα χάλια. Τέλος πάντων, ο μπαμπάς μου πέρασε όλη την ημέρα κρατώντας τον στην αγκαλιά του. Είναι συντετριμμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων στο ποστ της.

Δες τις φωτογραφίες

Η Μαρία Μενούνος που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της, καθημερινά της αφιερώνει μηνύματα με σκέψεις, όπως το τελευταίο ποστ της που είχε γράψει:

«Μου λείπεις τόσο πολύ μαμά μου. Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω όλα αυτά που πέρασε αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια. Για Όλα όσα χαμογέλασε. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε. Χαίρομαι που το κάναμε, αλλά είναι πολύ αργά για να κοιτάξουμε πίσω και να το επεξεργαστούμε. Βοηθώντας μια οικογένεια για αυτή την εξαντλητική ασθένεια μου θυμίζει τώρα κάθε οδυνηρή στιγμή. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε φάσεις. Είμαι ευγνώμων που έβγαλα όλα αυτά τα βίντεο, γιατί μπορώ να δω κάθε βήμα – δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να θυμάμαι και δεν το απαθανάτισα», είχε γράψει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved