Μπουλέ: Μόλις αποκάλυψε πώς αποκαλεί το νεογέννητο κοριτσάκι της – H νέα φωτό από το σπίτι της
Showbiz

Μπουλέ: Μόλις αποκάλυψε πώς αποκαλεί το νεογέννητο κοριτσάκι της – H νέα φωτό από το σπίτι της

Η όμορφη πρωταγωνίστρια Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από 6 μέρες και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Το μωράκι της έχει αλλάξει όλη της την καθημερινότητα και πλέον αποτελεί την μοναδική της προτεραιότητα.

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός με αναρτήσεις της στα social media μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού κάνοντας μάλιστα αναρτήσεις σχετικά με το γεγονός ότι έχει το μωράκι της κάπως είχε καθυστερήσει.

Στις 16 Ιούλιου το κορίτσι της ήρθε στη ζωή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στην πρώτη της φωτογραφία από το σπίτι μάλιστα έκανε κια υπέροχη ανάρτηση, γράφοντας:

«Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]», ποστάροντας μια φωτογραφία με τα ροζ μπαλόνια της κόρης της.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-07) η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέβασε ένα story με μια υπέροχη ανθοδέσμη από το σπίτι της και θέλοντας να ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που έχει λάβει, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τον καθέναν ξεχωριστά. Σας στέλνω από ένα λουλούδι και επιστρέφω στο λουλούδι μου», έγραψε αποκαλύπτοντας πως την τρυφερή λεξούλα με την οποία αποκαλεί το μωρό της.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved