Δέσποινα Βανδή: Ξετρελάθηκε με το νέο πιάτο που έφτιαξε ο γιος της – Δες το και θα πάθεις πλάκα!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Ξετρελάθηκε με το νέο πιάτο που έφτιαξε ο γιος της – Δες το και θα πάθεις πλάκα!

Κι όμως ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει ξεπεράσει τη μαμά του στη μαγειρική!

Είναι ένας μικρός σεφ και έχει ξετρελάνει την τραγουδίστρια! Ο 14χρονος μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα νοστιμότατο πιάτο για τη μαμά του, Δέσποινα Βανδή!

Αυτή τη φορά λοιπόν έφτιαξε ένα δύσκολο πιάτο… Έφτιαξε σούσι και η περήφανη μαμά δημοσίευσε το πιάτο του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε: «Πόσο τυχερή είμαι με τέτοιο γιο.»!

Ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει στον μπαμπά του, Ντέμη! Στις 21 Ιουλίου έγινε 14 χρονών και είναι ένα ψηλό παιδί με υπέροχα χαρακτηριστικά! Ο γιος της την έχει φτάσει στο ύψος και είναι ένας κούκλος και με ταλέντο στην μαγειρική!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Νικολαΐδης έχει Instagram account και δεν πάει ο νους σου τι φωτογραφίες έχει ποστάρει!

Οι φωτογραφίες που ο Γιώργος ποστάρει ανά διαστήματα δεν έχουν να κάνουν με στιγμές της καθημερινότητάς του αλλά μόνο με τα πιάτα που ο ίδιος ετοιμάζει.

Φαίνεται πως η αγάπη του για τη μαγειρική είναι τεράστια αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και πειραματίζεται με ωραίες ιδέες, φρέσκα υλικά και έμπνευση και αυτή τη φορά ετοίμασε ένα πιάτο για τη μαμά του και... ζηλέψαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved