Νίκος Χατζηνικολάου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του – Μαγεμένος από τη Νάξο
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του – Μαγεμένος από τη Νάξο

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και της επιτυχημένης εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» έκανε την πρώτη του στάση στη Νάξο.

Εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού απαθανάτισε όμορφα σημεία και τα μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ενώ η λεζάντα του ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε διαβάσει:

«Δεν είναι οι Μαλδίβες! Είναι η υπέροχη Νάξος!», σημείωσε με τους followers του να του μιλούν για τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού.

Δες τις φωτογραφίες από το νησί στη gallery

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επιλέξει το νησί της Άνδρου. Φροντίζει κάθε χρόνο να περνά αυτό το διάστημα στα Ελληνικά νησιά θέλοντας να «αδειάσει» το κεφάλι του από κάθε υποχρέωση.

Σίγουρα ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος τις επόμενες ημέρες θα μας χαρίσει κι άλλα μοναδικά στιγμιότυπα αφού είναι λάτρης των social media και πάντα οι φωτογραφίες που επιλέγει να δημοσιεύσει έχουν κάτι μοναδικό, είτε πρόκειται για σπάνιες στιγμές με τα παιδιά του και την κούκλα σύζυγό του, είτε για τέτοιου είδους εικόνες αφού του αρέσει να αναδεικνύει τις ομορφιές του τόπου μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved