Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της - Τα συγκινητικά λόγια της!
Showbiz

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου πήρε το πτυχίο της - Τα συγκινητικά λόγια της!

Η Κατερίνα Κακοσαίου πήρε το πτυχίο της στη Βιολογία!

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου κατάφερε στα τέσσερα χρόνια να πάρει το πτυχίο της. Η τελετή ορκωμοσίας έγινε στη Μύκονο και η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

H Κατερίνα Κακοσαίου δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με μία κολλητή της που ορκίστηκε κι εκείνη μαζί της και κρατούσαν τις ανθοδέσμες τους και ήταν τρισευτυχισμένες!

Η κόρη του τραγουδιστή έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών της: «Ορκιστήκαμε φίλη μου και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο. Σ΄αγαπω πολύ πολύ έγραψε η Κατερίνα Κακοσαίου στη λεζάντα.

Βέβαια η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου όπως είναι γνωστό έχει και βελούδινη φωνή και κάνει τα πρώτα της βήματα και στο τραγούδι.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» μέσα από μία ηχογράφηση αλλιώτικη από τις άλλες, έχοντας δίπλα του την κόρη του Κατερίνα και δείχνοντάς μας πρώτη φορά το χάρισμά της στο τραγούδι που κληρονόμησε από τον πατέρα της!

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την ορκωμοσία της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved