Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στη Σύρο και το after wedding party
Showbiz

Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στη Σύρο και το after wedding party

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στις 7 Αυγούστου στη Σύρο και μάθαμε νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρευτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν μερικές μέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη.

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ερμούπολη 09/07/2021».

Η Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1992. γι’ αυτό και παντρεύεται ανήμερα των γενεθλίων της. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο πολιτικός γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved