Παντρεύεται σε δύο μέρες γνωστός παρουσιαστής!
Showbiz

Παντρεύεται σε δύο μέρες γνωστός παρουσιαστής!

Παντρεύεται αυτή την Κυριακή ο παρουσιαστής και μόλις έγινε γνωστή η είδηση!

Την τελευταία τους εκπομπή στον Sok FM, μετά από τέσσερα χρόνια έκαναν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, το ραδιοφωνικό δίδυμο που ξεχώρισε στα ερτζιανά και την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσουν το νέο πρωινό στο Star.

Στην τελευταία εκπομπή, η Ελίνα είπε:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα»!

Και ο Γιώργος Καρτελιάς είπε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλυτέρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Και λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η Ελίνα Παπίλα ανακοίνωσε πως την Κυριακή ο συνεργάτης τη, Γιώργος Καρτελιάς παντρεύεται.

Να αναφέρουμε ότι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι με τη σύντροφό του, έναν 6χρονο γιο!

https://www.instagram.com/p/CQWTRE8DUrA
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved