Μαρία Ηλιάκη: Η έξοδος με την κόρη της στη Ζυρίχη και ο δημόσιος θηλασμός
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η έξοδος με την κόρη της στη Ζυρίχη και ο δημόσιος θηλασμός

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε την περιπέτειά της με την κόρη της όταν χθες, 22 Ιουλίου αποφάσισε να την πάρει μαζί της σε καφετέρια.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ενώ την είχε θηλάσει έτσι ώστε να είναι ήσυχη στο τρένο, εκείνη άρχισε να γκρινιάζει με αποτέλεσμα να τη θηλάσει δημόσια.

Μόλις θήλασε το μωρό, αμέσως ηρέμησε και κοιμήθηκε μέχρι να τελειώσει τον καφέ της!

Και αποφάσισε να συνεχίσει τη βόλτα της, τότε η μικρή Κατερίνα άρχισε να παραπονιέται και επειδή είχε πολύ κόσμο η Μαρία ντράπηκε να τη θηλάσει και η κόρη της σπάραξε στο κλάμα.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε μεταξύ άλλων: «Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη»!

Όμως δεν συνέβη το ίδιο στη δεύτερη έξοδο που ακολούθησε την ίδια μέρα.

Όπως τόνισε: «Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved