Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το συγκινητικό του μήνυμα για τα 25 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του Αλίκης
Showbiz

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το συγκινητικό του μήνυμα για τα 25 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του Αλίκης

Μπορεί για εμάς η Αλίκη Βουγιουκλάκη να υπήρξε το πιο λαμπρό αστέρι, για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ όμως, τον μοναχογιό της, υπήρξε η στοργική μητέρα, της οποίας ο πρόωρος θάνατος τον συγκλόνισε. 

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν έσβηνε για πάντα το χαμόγελο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μόλις στα 62 της χρόνια.

Ήταν μόλις τρεις μέρες μετά τα γενέθλιά της και κανείς δεν περίμενε ότι η Αλίκη που τόσο μαχήτρια και δυναμική υπήρξε στη ζωή της, θα παρέδιδε τα όπλα στην αρρώστια της. Το ήξερε, όπως το ήξεραν και οι δικοί της άνθρωποι. Ο θάνατός της συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά καταρράκωσε τον μοναχογιό της που 25 χρόνια μετά, τη θυμάται με νοσταλγία και πολλή αγάπη.

Ο ίδιος, με αφορμή την μαύρη επέτειο των 25 χρόνων από τον θάνατό της, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε:

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το "φευγιό" σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων.

Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιό του δεν θα υπάρξει ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved