Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια! Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε;
Showbiz

Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια! Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε;

Η Δέσποινα Βανδή περνάει φέτος τα πρώτα της γενέθλια single, μετά την κοινή ανακοίνωσή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. 

Η όμορφη τραγουδίστρια γίνεται σήμερα 52 ετών, αν και εδώ και χρόνια μας έχει αποδείξει πως η ηλικία είναι απλά μόνο ένας αριθμός. Γιατί παραμένει μία από τις πιο ωραίες και κομψές γυναίκες του ελληνικού star system.

Η Δέσποινα λοιπόν από το πρωί δέχεται "βροχή" τα μηνύματα με ευχές για χρόνια πολλά όμως εκείνο το μήνυμα που σίγουρα ξεχώρισε ήταν από την έφηβη κόρη της, Μελίνα η οποία της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο.

«Χρόνια πολλά μαμά, μακάρι μία μέρα να γίνω σαν κι εσένα!» έγραψε στο Instagram απευθυνόμενη στη μητέρα της η 17χρονη Μελίνα, γεγονός που τη συγκίνησε ιδιαίτερα.

Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο δεν το πέρασε στο... ντούκου αλλά έκανε repost την ανάρτηση της κόρης της και έγραψε με τη σειρά της:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτή την ευχή του παιδιού μου σήμερα! Σε ευχαριστώ αγάπη μου…»

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους με μία λιτή ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης

Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή»

Δείτε παρακάτω τις εν λόγω αναρτήσεις μαμάς και κόρης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved