Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Φώτο από την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Φώτο από την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες από την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη να είναι σε σχέση με τον κατά επτά χρόνια νεότερό της, Ίαν Στρατή.

Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – ο δικός της γάτος. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Το ΟΚ! -που κυκλοφορεί με τα “Νέα Σαββατοκύριακο- τους απαθανάτισε αποκλειστικά, στην πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού και της Φανής Πλατσατούρα, οι δυο τους εμφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος και την πετυχημένη παράσταση Πάμε γι’ άλλα με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου, όπου κάθισαν στην τρίτη σειρά, παρήγγειλαν ποπ κορν και αναψυκτικά και παρακολούθησαν ευδιάθετοι τo σόου του performer και αποχώρησαν διακριτικά.

Δείτε την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved