Αποκαλύπτουν την ημερομηνία του γάμου τους και η ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»
Showbiz

Αποκαλύπτουν την ημερομηνία του γάμου τους και η ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί από όταν ήταν 17 ετών θα ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της κοινής του ζωής με τον γάμο του. 

Ο λόγος για την Αμαλία Αρσένη, κόρη του αξέχαστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον εδώ και χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Κοκκώση ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κεφαλλονιά, τόπο καταγωγής τόσο του ίδιου όσο και της ηθοποιού.

«Είναι μια χαρμόσυνη εξέλιξη ο γάμος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη! Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε η όμορφη ηθοποιός στη Real μόλις λίγες εβδομάδες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο γάμος, θα γίνει στο όμορφο νησί του Ιονίου απ' όπου κατάγονται και οι δύο, στις 4 Σεπτεμβρίου, στον Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλλονιάς.

Η Αμαλία Αρσένη μπορεί να προέρχεται από οικο­γένεια πολιτικών, όμως έγινε μια πετυχημένη ηθο­ποιός.

Ο σύντροφός της Σπύρος Κοκκώσης ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά και είναι μαζί από τότε που ήταν και οι δύο 17 χρόνων.

Ο Σπύρος μάλιστα, υπήρξε η μεγάλη αδυναμία του αείμνηστου πατέρα της και όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της συντρόφου του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και για όσους τους συναναστρέφονταν ήταν απλά θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή η στιγμή ήρθε και μάλιστα στα social media πριν από λίγες εβδομάδες ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το bachelorette της νύφης η οποία έλαμπε από ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved