Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι πρώτες διακοπές με τη Χρύσα του στην Αντίπαρο και το δείπνο στο μαγαζί του
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι πρώτες διακοπές με τη Χρύσα του στην Αντίπαρο και το δείπνο στο μαγαζί του

Μόνιμος κάτοικος Αντίπαρου έχει γίνει για τους καλοκαιρινούς μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος διατηρεί πλέον εδώ και λίγο καιρό νέο εστιατόριο. 

Ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ λάτρεψε το νησί από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του εκεί και για αρκετό καιρό ήταν κρυφός του πόθος να επενδύσει εκεί επιχειρηματικά, δημιουργώντας το δικό του εστιατόριο με την ελπίδα να γίνει ένα από τα hot spots υψηλής γαστρονομίας στο νησί.

Το τελευταίο χρειάζεται δουλειά και χρόνο, όμως το όνειρό του να αποκτήσει εστιατόριο έγινε πρόσφατα επιθυμία και εδώ και καιρό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τις διακοπές που απολαμβάνει στην Αντίπαρο, επιθεωρεί και το μαγαζί του, φροντίζοντας όλα να πηγαίνουν ρολόι καθημερινά.

Φυσικά εκεί δεν είναι μόνος αλλά μαζί με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και καιρό.

Το ζευγάρι διανύει τις πρώτες κοινές διακοπές του για το καλοκαίρι, γνωρίζοντας βέβαια πως δεν μπορεί να βρεθεί κάπου αλλού εκτός από την Αντίπαρο ένεκα των υποχρεώσεων εκείνου. Όμως ηθοποιός μόνο να δυσανασχετεί δεν δείχνει αφού και εκείνη έχει λατρέψει με τη σειρά της την Αντίπαρο.

Μάλιστα χθες το βράδυ δείπνησε στο εστιατόριο του αγαπημένου της και δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με την αδελφή της Όλγα και μερικά άτομα σε παρέα που έσπευσαν να τη συναντήσουν στην Αντίπαρο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Χρύσα Μιχαλοπούλου από το χθεσινό δείπνο με την αδελφή της στο μαγαζί του αγαπημένου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved