James Καφετζής: Ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα Maxine - Η νέα φώτο από τις διακοπές τους!
Showbiz

James Καφετζής: Ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα Maxine - Η νέα φώτο από τις διακοπές τους!

Ο James Καφετζής, ο πρώην παίκτης του Survivor, είναι τρελά ερωτευμένος και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την καλλονή, Maxine Dold.

Και μπορεί να χώρισαν για λίγο όσο δηλαδή ο James ήταν στο survivor, όμως είναι ξανά μαζί και τρελά ερωτευμένοι!

Ο James Καφετζής δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη Maxine κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους και δείχνουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν ήταν στο survivor είχε πει: «Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό»!

Σε ένα έπαθλο επικοινωνίας εκείνη μέσω βίντεο που του έστειλε, του είπε ότι τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να περάσουν μαζί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η Maxine του είπε: «Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη».

Μετά το survivor συναντήθηκαν και εκ τότε, είναι μαζί!

Δείτε τη νέα τους φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved