Παρθένα Χοροζίδου: «Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους»

H Παρθένα Χοροζίδου μιλά για το κίνημα που προτρέπει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους.

Πέρα από το κίνημα #eimaste_oloi_mazi, ξεκίνησε και ένα άλλο κίνημα, αυτό που λέει να αγαπήσεις το σώμα σου, να μην ντρέπεσαι γι’ αυτό…

Η Παρθένα Χοροζίδου είπε: «Είμαι υπέρ. Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους για να μην ντρέπονται και να μην τους κοροϊδεύει η κοινωνία. Πόσο ευάλωτα είναι αυτά τα παιδιά και γιατί οι γονείς τους δεν τους αλλάζουν τη σκέψη τους; Θα προχωρήσουμε μπροστά άραγε ως κοινωνία ή θα μετράμε κιλά, θερμίδες, κυτταρίτιδα και όλα αυτά τα χαζά πράγματα;»!

Και τόνισε η ηθοποιός: «Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από όλα αυτά τα χαζά πράγματα; Τι βιομηχανία υπάρχει πίσω από αυτό; Γιατροί, διατροφολόγοι, μόδα, τι σύστημα; Να μαζεύει λεφτά κάποιος για να κάνει εγχειρήσεις για να είναι αρεστός στην κοινωνία; Γιατί, ο ίδιος άνθρωπος δεν είναι με κιλά ή χωρίς;»!

Και κατέληξε λέγοντας στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου: «Να τα λύσουμε αυτά τα πράγματα για να προχωρήσουμε ως κοινωνία. Να θεωρούμε τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά υποδεέστερους; Να μαραίνονται κοριτσάκια γιατί δεν φοράνε small νούμερο; Τι καταπίεση είναι αυτή; Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό. Οι γονείς πρέπει να δίνουν αξίες στα παιδιά τους. Να είναι υποστηρικτικοί.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved