Βασιλική Ανδρίτσου: Δες την με μαγιό και άβαφη στην παραλία – Μοναδικό βίντεο!
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: Δες την με μαγιό και άβαφη στην παραλία – Μοναδικό βίντεο!

Η Βασιλική Ανδρίτσου, έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μοναδικό βίντεο στο οποίο φορά το ολόσωμο μαγιό της και είναι άβαφη, αφού βρίσκεται στην παραλία!

Η δημοφιλής και ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και η χαρά της δεν κρύβεται.

Αμέριμνη και ευτυχισμένη στην παραλία δεν δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα story όπου απεικονίζεται στην παραλία και σχολίασε: "χωρίς φίλτρο" και έβαλε φάτσες να γελάνε...

Η Βασιλική Ανδρίτσου απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την κόρη της, που της μοιάζει πολύ και τον σύζυγό της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε!

Να θυμίσουμε ότι η κωμική ηθοποιός έγινε μαμά στα 46 της χρόνια και τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην απόκτηση παιδιού και στο μεγάλωμα της οικογένειάς της με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη.

Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η πανέμορφη κορούλα της, η Ανθένια η ζωή της ίδιας και του συζύγου της άλλαξε.Η Βασιλική Ανδρίτσου από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της, ένιωσε ευλογημένη που είχε καταφέρει να βιώσει το θαύμα της μητρότητας. Από τότε κάθε της μέρα είναι γιορτή αφού είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει στην αγκαλιά της τον κοριτσάκι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved