Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών - Δείτε την με κόκκινο μπικίνι
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών - Δείτε την με κόκκινο μπικίνι

Αγνώριστη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά την απώλεια των κιλών!

Απολαμβάνει τις διακοπές της και μας «βομβαρδίζει» με υπέροχες φωτογραφίες της στο Instagram στις οποίες φορά το μαγιό της και θαυμάζουμε το καλλίγραμμο σώμα της!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αδυνάτισε και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς φυσικά ρετούς και φίλτρα, αφού δεν τα χρειάζεται!

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης της παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη και τη νέα εκπομπή της στο Mega, απολαμβάνει αυτό το διάστημα ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Αυτή τη φορά λοιπόν η δημοσιογράφος ανήρτησε φωτογραφίες της στο instagram της με κατακόκκινο μπικίνι και μείναμε άφωνη! Η αλλαγή στο σώμα της είναι συγκλονιστική!

Η δημοσιογράφος ακολουθεί πιστά εδώ και καιρό ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε.
Η Ελιάνα είναι πια μισή και οι πρόσφατες φωτογραφίες της αποδεικνύουν περίτρανα ότι κατάφερε να έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, ναι από τότε ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, είχε παρατηρήσει την αλλαγή στο σώμα της με την Ελιάνα να αποκαλύπτει στον «αέρα» της εκπομπής "Ελένη", το μυστικό της διατροφής της.

Η ίδια έχει πει πως την περίοδο που βρίσκεται σε διατροφή καταναλώνει πολλές σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved