Κρίστη Καθαργιά: Η επέτειος πρότασης γάμου και η... επική ατάκα στον Γιώργο Μαυρίδη
Showbiz

Κρίστη Καθαργιά: Η επέτειος πρότασης γάμου και η... επική ατάκα στον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, Κρίστη Καθαργιά είχαν επέτειο πρότασης γάμου! 

Η σύντροφος του Γιώργου δημοσίευσε μία φωτογραφία από την πρόταση γάμου και ζήτησε από τον αγαπημένο της αντί για «χρόνια πολλά» να την παντρευτεί επιτέλους αλλιώς σύντομα θα τη δει ως άλλη «Ματίνα Μανταρινάκη» από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» να... τρέχει!

Η Κρίστη Καθαργιά έγραψε χαρακτηριστικά: «Είστε κι εσείς που γιορτάζετε επετείους γάμου και τέτοια (κοινώς ξενέρωτοι). Είμαστε κι εμείς που γιορτάζουμε Επέτειο Πρότασης Γάμου. (Όχι γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να παντρευτούμε όχι, όχι ). Γιατί Μπορούμε! Λέω στη συγκεκριμένη επέτειο να μην μας ευχηθώ χρόνια μας πολλά, Γιώργο Μαυρίδη, αν δεν έχεις θέμα. Λέω να ευχηθώ “ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΤΙΝΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΑΚΗ”».

Πρόσφατα ο γνωστός tattoo artist είχε αποκαλύψει για το γάμο του: «Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορονοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή. Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορονοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved