Κρατερός Κατσούλης: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του είναι ό, τι πιο τέλειο είδες σήμερα
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: Η σπάνια φωτό με τα παιδιά του είναι ό, τι πιο τέλειο είδες σήμερα

Viral η φωτογραφία του Κρατερού Κατσούλη με τα δυο του παιδιά!

Σπάνια ο ηθοποιός ποστάρει στιγμιότυπα με την Αέλια και τον Αριώνα και αυτή τη φορά η έκπληξη ήταν μεγάλη καθώς η φωτογραφία είναι ό, τι πιο ωραίο έχεις δει σήμερα.

Πόζαρε με τα δυο αγγελούδια του να χαμογελάνε φορώντας στα χέρια τους κάλτσες χειμωνιάτικες, δώρο που έλαβαν από την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο ηθοποιός μπορεί αυτό το διάστημα να «τρέχει» με τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», ωστόσο τα παιδιά του αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τόσο εκείνου όσο και της συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου, η οποία πέρασε μαζί τους μαγικές στιγμές στο νησί της Άνδρου.

Δες τη φωτο στη gallery

«Κανονικά πρέπει να κάνουμε μία δουλειά. Το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Δεν θέλω πια να έχω αυτή την αγωνία, να κάνω συνέχεια όλη αυτή την υπέρβαση, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα της δουλειά μου την ποιότητα που εγώ θεωρώ ότι οπωσδήποτε πρέπει να έχει. Δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις, αν δεν τις νιώθεις δεν μπορείς να τις κάνεις. Άρα τι κάνεις; Βλάπτεις σοβαρά την υγεία σου», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος σχετικά με την απόφασή του να φύγει από την πρωινή εκπομπή.

Την ίδια ώρα παίρνουν και δίνουν τα σενάρια για τη μεταγραφή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega.

Το MEGA λοιπόν σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπεύει να ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη και το Σαββατοκύριακο και έτσι μετά την συμφωνία του με την Ελένη Μενεγάκη για το καθημερινό πρόγραμμα, αναμένεται να προσθέσει στο δυναμικό του και την Κατερίνα Καραβάτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved