Οικονομάκου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τα παιδιά της – Φωτό από το ταξίδι
Showbiz

Οικονομάκου: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τα παιδιά της – Φωτό από το ταξίδι

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η όμορφη μανούλα δυο σχεδόν μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της ετοίμασε το ταξίδι των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα πόσταρε φωτογραφίες μέσα από το πλοίο αλλά και από το κατάστρωμα.

Ο προορισμός της δεν είναι άλλος από ένα δημοφιλές νησί των Κυκλάδων, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν είναι η Μύκονος ή η μαγευτική Σαντορίνη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου, ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά περίμεναν πώς και πώς αυτή την εξόρμηση μετά από έναν χειμώνα μέσα στο σπίτι και φυσικά μετά την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε στη gallery

«Νιώσαμε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη γέννηση του Μάξιμου καθώς στο πρώτο μου παιδί δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Είχα κουραστεί πολύ από τον πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Αντίθετα, με τη μικρή, επειδή γνώριζα τη διαδικασία και τις δυσκολίες, ένιωσα ολοκλήρωση. Επιπλέον, ο τοκετός ήταν πιο εύκολος και δεν πόνεσα τόσο.

Ήμουν πολύ πιο δυνατή και κατανοούσα τη συνθήκη. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, σταμάτησε να κλαίει και ηρέμησε αμέσως. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μας! Με τον Φίλιππο κλάψαμε από χαρά μόλις την είδαμε και το ζήσαμε λεπτό προς λεπτό όπως το ονειρευόμασταν. Ο πατέρας της έκοψε τον ομφάλιο λώρο και ήταν όλα μαγικά», δήλωσε πρόσφατα η ίδια περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές με την κόρη της, Sienna.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved