Παππά: Τριήμερος εορτασμός για τα γενέθλιά της – Η αποκάλυψη της ηλικίας και οι παραμυθένιες τούρτες
Showbiz

Παππά: Τριήμερος εορτασμός για τα γενέθλιά της – Η αποκάλυψη της ηλικίας και οι παραμυθένιες τούρτες

Τα πιο όμορφα γενέθλια για τη Χαρά Παππά.

Μετά το τέλος του GNTM και την αλλαγή σελίδας που γύρισε μετά το χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, το όμορφο μοντέλο έκανε restart στη ζωή του.

Και αυτό δεν χρειάζεται να πει καν η ίδια αφού τον τελευταίο χρόνο είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η μελαχρινή καλλονή πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής, έχοντας ήδη να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της.

Πρόσφατα η όμορφη Χαρά Παππά γιόρτασε τα γενέθλιά της και μέσα από μια σειρά υπέροχων φωτογραφιών αποκάλυψε την ηλικία της, τις υπέροχες τούρτες για να σβήσει τα κεράκια της ενώ πόσταρε και στιγμιότυπα από με τις φίλες της από την όμορφη βραδιά των γενεθλίων της.

«🤘🏼 27 λοιπόν 🤘🏼
Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν και να σας «στείλω» μια τεράστια αγκαλιά για τις ευχές και την αγάπη που πήρα τις τελευταίες μέρες & να τα ανταποδώσω επί 1000 🤍

Είμαι ευγνώμων για ότι έζησα αυτή τη χρόνια .. ανυπομονώ για ότι έρχεται… 🎉», έγραψε η ίδια.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», απάντησε η ίδια πρόσφατα η ίδια όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει αισθανθεί ποτέ «άσχημη» και πώς το έχει αντιμετωπίσει

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved