Ελένη Καρακάση: Έξαλλη στις διακοπές της – Τι της συνέβη;
Showbiz

Ελένη Καρακάση: Έξαλλη στις διακοπές της – Τι της συνέβη;

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που την έκανε έξαλλη κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

  • Διακοπές περιλαμβάνει φέτος το πρόγραμμα;

«Θα κάνουμε μια διακοπή περίπου τον Δεκαπενταύγουστο. Τις μέρες αυτές θα τις περάσω στην Αίγινα, που είναι το αγαπημένο μου μέρος. Με ξεκουράζει πολύ το γεγονός ότι μπορώ να πηγαίνω εκεί χωρίς να χρειάζεται να πάρω τίποτα μαζί μου, φεύγω όπως είμαι».

  • Τι σας χαλαρώνει πραγματικά στις διακοπές;

«Να κάθομαι στο λιμανάκι της γειτονιάς μου, όπου πρωτοέμαθα να κάνω και μπάνιο, μαζί με τις φίλες μου. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω, αυτό με ξεκουράζει. Σίγουρα έχω λαχταρήσει να πάω κι εγώ ένα ταξίδι σε ένα νησί που δεν έχω επισκεφτεί ή στο εξωτερικό, αλλά επειδή οι μέρες που έχω στη διάθεση μου είναι λίγες, προτιμώ να χαλαρώσω στα μέρη μου, εδώ όπου νιώθω άνετα και οικεία. Γενικότερα, προσπαθώ να πιάνομαι από τα απλά πράγματα. Είναι πολύ ωραία τα μαγικά νησιά και οι μαγικές παραλίες, αλλά εγώ τα τελευταία χρόνια προτιμώ την Αίγινα».

  • Τι μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού;

«Η αγένεια, οι κακοί τρόποι, Δεν μπορώ καθόλου όσους φέρονται άσχημα σε ανθρώπους ή σε ζώα. Είχα κατέβει πριν από λίγες μέρες στην παραλία και είδα μια κυρία, η οποία προσπάθησε να κλοτσήσει ένα γατάκι για να το ρίξει στη θάλασσα. Εκεί έγινα έξαλλη, πήρα φωτιά στο δευτερόλεπτο και με άκουσε όλη η παραλία».

  • Φαίνεστε άνθρωπος έξω καρδιά. Στα δύσκολα είστε έτσι ή απομονώνεστε;

«Όταν νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ και η δική μου η μαυρίλα επηρεάζει και τους γύρω μου, απομονώνομαι. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου, πολύ μικρές και σύντομες, όπου απομονώνομαι γιατί δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν είμαι καλή παρέα», είπε η Ελένη Καρακάση στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved