Τζούλια Νόβα: Μετά τον μυστικό αρραβώνα ήρθε η εγκυμοσύνη! Περιμένει το πρώτο της παιδί
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Μετά τον μυστικό αρραβώνα ήρθε η εγκυμοσύνη! Περιμένει το πρώτο της παιδί

Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου ετοιμάζονται να αποκτήσουν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί.

Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της Μιχάλη Βιτζηλαίο σε ένα αγαπημένο τους μέρος.

Τώρα, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Τζούλια Νόβα διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της, αλλά για την ώρα το έχει εξομολογηθεί μόνο σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ιδιοκτήτης μπυραρίας στα βόρεια προάστια και παράλληλα ασχολείται με τα extreme sports. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και τις εξορμήσεις του σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Φίλοι και γνωστοί, μάλιστα, σχολιάζουν πόσο ταιριαστοί είναι.

Η Τζούλια είναι καψούρα και το δείχνει! «Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή, σφιχτή αγκαλιά;», είχε γράψει με νόημα πριν από μερικές εβδομάδες σε ανάρτησή της στο Instagram στην οποία φωτογραφία ο σύντροφός της την κρατούσε με πάθος στην αγκαλιά του!

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που πληροφορήθηκαν την επικείμενη άφιξη του «πελαργού» στο σπιτικό τους.

Να θυμίσουμε πως η Τζούλια Νόβα μίλησε πρόσφατα στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη για την ρομαντική πρόταση γάμου!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved