Survivor αποκλειστικό: Ποια έφτιαξε την τούρτα της Μαριαλένας & γιατί δεν την έφτιαξε ο Παπαδόπουλος
Showbiz

Survivor αποκλειστικό: Ποια έφτιαξε την τούρτα της Μαριαλένας & γιατί δεν την έφτιαξε ο Παπαδόπουλος

Survivor: Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και μάλιστα έσβησε τα κεράκια σε μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν φυσικά καλεσμένος στο πάρτι, δεν ήταν αυτός που έφτιαξε την τούρτα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη παρά το γεγονός ότι πολλοί αυτό νόμιζαν!

Το gossip-tv.gr όμως έχει όλες τις λεπτομέρειες και αποκλειστικές πληροφορίες για την εντυπωσιακή τούρτα!

Μπορεί λοιπόν πολλοί να πιστεύουν ή να περίμεναν πως την τούρτα την δημιούργησε για τη Μαριαλένα ο πρώην συμπαίκτης της όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η δημιουργός ήταν η αδερφή του... Σάκη Κατσούλη.

Η αδερφή του πρώην συντρόφου και συμπαίκτη της είναι pastry chef και έτσι ήταν εκείνη που έφτιαξε την τούρτα για να τιμήσει την Μαριαλένα!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μαριαλένα κάλεσε πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες της στο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της και εκείνοι την τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά εκεί ήταν και η μητέρα της! Ο Τριαντάφυλλος όμως απουσίαζε και φυσικά αυτό δεν πέρασε ούτε απαρατήρητο αλλά ούτε και ασχολίαστο.

Το gossip-tv.gr μάλιστα πρώτο σας ενημέρωσε για τον λόγο που ο τραγουδιστής δεν ήταν εκεί!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όσοι βρέθηκαν στο πάρτι έκαναν rapid tests προκειμένου να είναι σίγουροι πως κανείς δεν νοσεί με κορονοϊό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved