Survivor: O James επέστρεψε στη δουλειά του πιο αδύνατος από ποτέ! Απόλαυσέ τον σε ρόλο… ξεναγού
Showbiz

Survivor: O James επέστρεψε στη δουλειά του πιο αδύνατος από ποτέ! Απόλαυσέ τον σε ρόλο… ξεναγού

Survivor: Ο James Καφετζής έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μετά την αποχώρησή του είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το ριάλιτι ο James επέστρεψε και πάλι στη δουλειά του.

Δουλεύει ως ξεναγός στη Ρόδο απολαμβάνοντας την ξενάγηση στο νησί παρέα με τους τουρίστες.

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει μεγάλη εμπειρία στα ταξίδια, αφού μεγάλωσε με έναν πατέρα που ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη όλη τη γη.

Ο Λευτέρης Καφετζής έχει καλύψει το 24% του πλανήτη με το σκάφος του και οδεύει ολοταχώς για το υπόλοιπο. Ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιεί, με μικρούς Ροβινσώνες τους γιους του, με τους οποίους μοιράζεται τις εμπειρίες, τις περιπέτειες και τις αγωνίες κι έχουν την ίδια επιμονή μ’ αυτόν να γνωρίσουν τον κόσμο!

Ο 24χρονος διοργανωτής boat parties με καταγωγή από τη Ρόδο δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, ιστιοφόρα και διοργάνωσης εκδηλώσεων στη θάλασσα, ενώ ο ίδιος λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να τα συνεχίσει. Φαίνεται πως η αρχή έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτό που εμείς διαπιστώσαμε παρατηρώντας τις τελευταίες του φωτογραφίες αλλά και το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram είναι πως έχει αδυνατίσει πολύ.

Δες τον στο βίντεο σε ρόλο… ξεναγού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved