Αποθέωση για τη Φαίη Ξυλά στo Instagram – Η φωτό με το μαγιό και η άψογη σιλουέτα της
Showbiz

Αποθέωση για τη Φαίη Ξυλά στo Instagram – Η φωτό με το μαγιό και η άψογη σιλουέτα της

Αποθεώθηκε από τους followers της στο Instagram η Φαίη Ξυλά.

Η γνωστή ηθοποιός την οποία τη φετινή σεζόν απολαύσαμε μέσα από την κωμική σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά», απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κέρκυρα.

Και μπορεί να μην είναι και τόσο φαν των social media ωστόσο λίγο η καλοκαιρινή διάθεση, λίγο οι ομορφιές του νησιού… ανέβασε μερικές φωτογραφίες της σε summer mood και τα «χάσαμε» με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Πόζαρε με ένα υπέροχο μπικίνι σε πολύχρωμο μοτίβο και έγραψε στη λεζάντα: «Ο ήλιος λάμπει για όλους...».

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε αφορμή να λάβει δεκάδες κολακευτικά σχόλια για το καλογυμνασμένο της κορμί.

Δες την στη gallery

Η ηθοποιός στην εγκυμοσύνη της είχε πάρει 25 κιλά.

«Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”», είχε πει η ίδια αποκαλύπτοντας πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όσο για τη σχέση της με τη γυμναστική, έχει πει:

«Μου αρέσει πολύ η yoga και το χειμώνα, οπότε και έχω χρόνο, κάνω πάντα μία φορά την εβδομάδα. Έχω δοκιμάσει να γυμναστώ με πολλούς άλλους τρόπους, αλλά μόνο η yoga κατάφερε να με ιντριγκάρει. Νιώθω ότι αναζωογονεί και το μυαλό μου. Επίσης, η μεγάλη σημασία που έχει η αναπνοή για τη yoga με βοηθά και στη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι μου δημιουργεί αρμονία, όχι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Επίσης, προσπαθώ κάθε μέρα στο σπίτι να αφιερώνω ένα 10λεπτο στην άσκηση με βασικές ασκήσεις: κοιλιακούς, ραχιαίους, με λάστιχα κ.λπ. Η δραστηριότητα μου κάνει καλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved