Βοσκόπουλος: Αυτό είναι το σπίτι που έζησε με την Γκερέκου και την κόρη τους τις πιο όμορφες στιγμές
Showbiz

Βοσκόπουλος: Αυτό είναι το σπίτι που έζησε με την Γκερέκου και την κόρη τους τις πιο όμορφες στιγμές

Λίγες μόλις ημέρες έχουν περάσει από τον αναπάντεχο χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του τη Δευτέρα το πρωί (19-07) από ανακοπή, βύθισε στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του και τις μεγάλες επιτυχίες του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας λίγες ημέρες πριν από τα 81α γενέθλιά του.

Η Άντζελα Γκερέκου, ήταν η γυναίκα που έμελλε να τον σημαδέψει όσο καμία άλλη και να του χαρίσει βέβαια και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Μαρία που γεννήθηκε ανήμερα τον 15αύγουστο του 2001.

Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 και από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος απέκτησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, έχοντας στο πλευρό του σε κάθε βήμα του τις δύο σπουδαιότερες γυναίκες της ζωής του. Μαζί τους έζησε στιγμές ονειρεμένες σε ένα σπιτικό γεμάτο ευτυχία και αγάπη.

Αυτή που είχε μάθει να δίνει απλόχερα ο ίδιος.

Στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στο Πανόραμα Βούλας, έμεναν η Άντζελα Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την 20χρονη κόρη τους, Μαρία.

Το ζευγάρι, που φέτος θα συμπλήρωνε 25 χρόνια γάμου, συχνά μοιραζόταν στο Instagram στιγμές από την προσωπική του ζωή μέσα από το σπίτι του.

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved