Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ - Εφιαλτικό βράδυ για τον ηθοποιό
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ - Εφιαλτικό βράδυ για τον ηθοποιό

Το πρώτο του βράδυ στη ΓΑΔΑ πέρασε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη χθεσινή (27/7) απολογία του στην ανακρίτρια, η οποία έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Η πρώτη νύχτα στο κελί στο αστυνομικό Μέγαρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ήταν αρκετά δύσκολη και εφιαλτική.
Ο ίδιος ζήτησε από τους ένστολους να του φέρουν μία ήπια φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει, ενώ μίλησε με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο.

Σήμερα (28/7) αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Οι πρώτες καταγγελίες για τον ηθοποιό έγιναν, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo, από τις συναδέλφους του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη και αφορούσαν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε χρόνο που τα φερόμενα αδικήματα έχουν παραγραφεί.

Όμως, στον φάκελο που παρέδωσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών κατά ηθοποιών από συναδέλφους τους υπήρχαν οι τρεις καταγγελίες που τελικά έφεραν τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώπιον ανακριτή και εν τέλει στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved