Πέτρος Φιλιππίδης: Η άφιξή του στις φυλακές Τριπόλεως - Βίντεο ντοκουμέντο
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η άφιξή του στις φυλακές Τριπόλεως - Βίντεο ντοκουμέντο

Απευθείας από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στις φυλακές της Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός απολογήθηκε χθες (27/7) κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

Χθες τη νύχτα, παρέμεινε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αφού λίγο νωρίτερα είχε απολογηθεί ενώπιον της 15ης ανακρίτριας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο ανακριτικό γραφείο έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις των θυμάτων του αλλά και κάποιων μαρτύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης αιφνιδιάστηκε από την απόφαση, καθώς φέρεται να πίστευε ότι θα αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Λίγο μετά τις 14:00 η κλούβα που μετέφερε τον ηθοποιό έφτασε στις φυλακές. Όπως θα δείτε στο βίντεο ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατώντας βαλίτσες στα χέρια κατεβαίνει από το βαν και οδηγείται στο εσωτερικό των φυλακών.

Νωρίτερα, κατά την έξοδό του από τη ΓΑΔΑ ο ηθοποιός που απολογήθηκε χθες βράδυ υπό άκρα μυστικότητα ενώπιον της 15ης ανακρίτριας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν απέξω.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved