Αποκλειστικό: Ατύχημα στο πόδι για τον Μπουρδούμη – Αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο
Showbiz

Αποκλειστικό: Ατύχημα στο πόδι για τον Μπουρδούμη – Αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης!

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers του ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο με μπαταρισμένο το πόδι του. «#hospital, #badluck, #μεφάγανε, #μάτι», σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο ηθοποιός έπαθε ένα διάστρεμμα για το οποίο χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Δες το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο ρόλος του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο ηθοποιός έβαλε πλώρη για έναν ακόμη «ήρωα».

Τη νέα σεζόν λοιπόν θα τον απολαύσουμε στη νέα σειρά του Open «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…».

Η σειρά «Σ’ αγαπάω μεν αλλά» θα προβληθεί τη νέα σεζόν από το OPEN και πρόκειται για μία κωμωδία με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να περνάει από σαράντα κύματα. Ο Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) είναι δέκα χρόνια μαζί και προσπαθούν να ισορροπήσουν και στη μεταξύ τους σχέση, αλλά και να ωριμάσουν και οι ίδιοι ως προσωπικότητες.

Γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τους ήρωες να μη μπορούν να καταλάβουν τί ακριβώς κάνουν λάθος και δεν μπορούν ποτέ να ηρεμήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved