Ελληνίδες παρουσιάστριες ποζάρουν με τα τελειότερα summer looks! Αέρινα και στιλάτα –Πάρε ιδέες
Showbiz

Ελληνίδες παρουσιάστριες ποζάρουν με τα τελειότερα summer looks! Αέρινα και στιλάτα –Πάρε ιδέες

Φεύγεις για διακοπές; Ετοιμάζεις βαλίτσες; Κάνεις τις αγορές για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις;

Μην αργείς… κάνει search στους Instagram-ικους λογαριασμούς! Τι εννοώ με αυτό ε;

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο ότι η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκουν στην κατηγορία με τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες.

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές τους και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες τους, σε κάθε εμφάνιση τους μαγνητίζουν τα βλέμματα και ποτέ δεν έχουν υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστούν αρνητικά.

Το καλοκαιράκι μπήκε και το Instagram τους είναι σα να ανοίγει κανείς περιοδικό μόδας και πράγματι αν παρατηρήσεις μια προς μια τις φωτογραφίες τους… oι καλοκαιρινές τους εμφανίσεις είναι οδηγός μόδας για τις διακοπές μας.

Θα τις δεις με μαγιό και όλα τα αξεσουάρ παραλίας, θα τις δεις με καφτάνια και τζιν σορτσάκια, με φόρεματα για όλες τις ώρες της ημέρας, με σεταρισμένα σύνολα στο ίδιο μοτίβο, με παντελόνια σε όποια γραμμή κι αν επιθυμείς, με τακούνια, με πέδιλα και με κάθε λογής αξεσουάρ που θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου.

Αν λοιπόν είσαι σε φάση που κάνεις τις καλοκαιρινές σου αγορές για τις διακοπές σου, δες στη gallery όλες τις εμφανίσεις τους και πάρει ιδέες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved