Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο βράδυ του ηθοποιού στις φυλακές Τριπόλεως
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρώτο βράδυ του ηθοποιού στις φυλακές Τριπόλεως

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο πρωταγωνιστής μεταφέρθηκε χθες, 28 Ιουλίου με χειροπέδες από την ΓΑΔΑ στο σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο βρίσκεται και ο πρώην καλλιτεχνικές διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σοκαρισμένος από τις εξελίξεις και όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών τον ρώτησαν πώς είναι εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ».

Ο ηθοποιός θα παραμείνει πέντε μέρες σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σε κελί απομόνωσης και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο κελί του.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Στις έγγραφες εξηγήσεις που παρέδωσε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του στον εισαγγελέα είχε αρνηθεί τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες.

Ο ηθοποιός παρέμεινε μία νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αφού είχε απολογηθεί ενώπιον της 15ης ανακρίτριας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και κρίθηκε προφυλακιστέος. Και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αιφνιδιάστηκε από την απόφαση, καθώς φέρεται να πίστευε ότι θα αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved