Άγγελος Λάτσιος: Η βραδινή έξοδος με φίλους και οι  μοναδικές φώτο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Η βραδινή έξοδος με φίλους και οι μοναδικές φώτο

Ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει ένα μοναδικό καλοκαίρι με τους φίλους αλλά και την οικογένειά του και δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram του! 

Μετά τις φωτογραφίες που μας έδειξε τη θεαματική αλλαγή στο σώμα του, αφού εδώ και ένα χρόνο γυμνάζεται εντατικά και το νέο του look, που άφησε μουστάκι, ο 18χρονος δημοσίευσε φωτογραφίες από την έξοδο με φίλους του και είναι πράγματι υπέροχες!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, όμως πια παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις και έχει 63 χιλιάδες followers!

Ο 18χρονος έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση, μιας και έχει υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ και η τελευταία αλλαγή του μας εξέπληξε!

Ο γιος της Ελένης έχει μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε, έχει αποκτήσει νέα τατουάζ, γυμνάζεται και αυτό φαίνεται... και πια έχει και μουστάκι!

Ο Άγγελος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την έξοδο με φίλους του και είναι απίθανες, δες τες και εσύ στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved