Aργύρης Αγγέλου: «Μεγαλώνοντας, έχω την ανάγκη να δοκιμάζομαι και σε άλλα πράγματα»
Showbiz

Aργύρης Αγγέλου: «Μεγαλώνοντας, έχω την ανάγκη να δοκιμάζομαι και σε άλλα πράγματα»

Το καλοκαίρι βρίσκει τον Αργύρη Αγγέλου να πρωταγωνιστεί στο έργο «Θηλιά» στο Θέατρο Αθηνά.

Ο Αργύρης Αγγέλου σε συνέντευξή του μίλησε για τον κόντρα ρόλο που έχει στην παράσταση αλλά και για όσα τον κρατούν προσγειωμένο.

Θα μας μιλήσετε για το καλοκαιρινό θεατρικό σας ταξίδι στο Θέατρο Αθηνά.

Είναι ένα καινούργιο θεατρικό ταξίδι για εμάς και νομίζω για όλους τους συναδέλφους που επανέρχονται έπειτα από ένα ανυπόφορο διάστημα παύσης. Ξαναγυρνάμε σε κάτι που αγαπάμε πολύ. Έχουμε ετοιμάσει με πολλή αγάπη μια παράσταση, τη «Θηλιά» του Πάτρικ Χάμιλτον, που γράφτηκε το 1929 και αργότερα μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Δυο φίλοι από έπαρση, θεωρώντας ότι είναι ανώτεροι από όλους, σκοτώνουν έναν άλλο φίλο τους, ουσιαστικά για την πλάκα τους. Στη συνέχεια, διοργανώνουν ένα πάρτι, καλούν τη μητέρα του θύματος και κάποιους επιλεγμένους φίλους με σκοπό να καταφέρουν, διασκεδάζοντας πάνω από το μπαούλο όπου έχουν κρύψει τον νεκρό, να μη γίνουν αντιληπτοί. Αυτό είναι το στοίχημα.

Ένα πάρτι, λοιπόν, σε φορτισμένο κλίμα.

Μια εξαιρετική σύνθεση ηρώων και ψυχολογικής πλοκής, που ελπίζουμε να αγγίξει τον κόσμο τόσο όσο και εμάς που επιλέξαμε να το κάνουμε. Με τον Αλέξανδρο Κοέν, που κάνει τη σκηνοθεσία και τη μετάφραση, ήμασταν συμφοιτητές στη σχολή και αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία μας μετά το «Συλλέκτη».

Τι σας κρατά προσγειωμένο; Γιατί υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πολύ δυνατοί και επιτυχημένοι.

Για να είμαι ειλικρινής, ενώ ως άνθρωπος δεν είμαι μοιρολάτρης, παρ' όλα κομμάτι της ψυχής μου και του εαυτού μου πιστεύει ότι κάποια πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα. Θες από το χαρακτήρα που έχουμε διαπλάσει, θες από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει, θες από το DΝΑ μας. Πιστεύω ότι στη ζωή μου, παρότι έχουν υπάρξει και υπάρχουν στιγμές όπως: αυτές που περιγράψατε, πάντα την κατάλληλη στιγμή έρχεται ένα χαστούκι, είτε δυνατό είτε ως ένα απλό... μπατσάκι, για να με συνεφέρει. Αλλά αυτό γίνεται από μόνο του, δεν το κάνω εγώ, το κάνει η ζωή μου, έτσι όπως πρέπει προφανώς να συμβεί.

Ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ;

Εγώ και ο Γιάννης Σίντος είμαστε οι δύο φίλοι που διαπράττουν το έγκλημα.

Δεν θα σας φανταζόταν κάποιος εύκολα σε αυτόν το ρόλο.

Αυτό είναι και το ενδιαφέρον και ο λόγος που αγαπώ τρομερά τη δουλειά μου. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους όλα τα κομμάτια της ψυχοσύνθεσης ενός ατόμου, είτε ακραίου είτε πολύ καλού ή πολύ κακού. Όλοι μέσα μας έχουμε τα πάντα. Με απασχολεί πολύ τα τελευταία τρία χρόνια να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα από αυτά που με έχει φανταστεί ο κόσμος. Το κοινό με έχει γνωρίσει από δουλειές που έχει περάσει καλά, έχει γελάσει, ξεκαρδιστεί, αλλά κι εγώ, μεγαλώνοντας, έχω την ανάγκη να δοκιμάζομαι και σε άλλα πράγματα, είπε ο Αργύρης Αγγέλου στο περιοδικό 7Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved