Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες φώτο από τις διακοπές της είναι... όνειρο!
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: Οι νέες φώτο από τις διακοπές της είναι... όνειρο!

H Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τις διακοπές της και είναι άλλος άνθρωπος!

Η δημοσιογράφος, η οποία υπέγραψε με το Mega, συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστες και μαγικές στιγμές με φίλους της!

Μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και από τις εφιαλτικές ιστορίες στις οποίες φέτος κλήθηκε να ξετυλίξει το κουβάρι, η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε πιο ανέμελη από ποτέ.

H Αγγελική Νικολούλη πέταξε τα ταγιέρ, φόρεσε τα αέρινα φορέματά της, άφησε πιο ανέμελα τα μαλλιά της και εντυπωσιαστήκαμε με τις υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της! Η δημοσιογράφος είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ!

H δημοσιογράφος αυτό το διάστημα ξεκουράζεται, απολαμβάνει τις βουτιές της μετά την ανακοίνωση ότι το Φως στο Τούνελ θα προβάλλεται από το Mega!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωσε ανέφερε: "Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες."!

Δείτε την Αγγελική Νικολούλη πιο ανανεωμένη από ποτέ στις διακοπές της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved